امروزه تنوع در استفاده از زیورآلات به طور عجیبی افزایش یافته است. از قدیمالایام استفاده از زیورآلات نیز یک از راههای نمایان کردن زیبایی و ظرافت توسط بشر بوده است. نقره نیز یکی دیگر از این دسته است که چه در زمان قدیم و چه الان هم به دلیل زیبایی و قیمت مناسبی که دارد خیلی مورد استفاده قرار میگیرد.
عیار انگشتر نقره: عیار در واقع به این معناست که در یک انگشتر تا اندازه از خلوص به کار رفته از آن فلز استفاده شده است. مثلاً عیار 925 در نقره به این معناست که در این انگشتر 92.5 درصد از نقره استفاده شده و مابقی میتواند فلز مس باشد تا استحکام انگشتر را بالاتر ببرد.
کیفیت انگشتر نقره: نقره به دلیل مناسب بودن در قیمت استفاده فراوانی در صنعت جواهر سازی دارد. نقره استحکام بالا و واکنش پذیری کمی دارد اما اگر در کنار زیورآلات دیگری همچون استیل قرار بگیرد ممکن از که از خلوص آن کاسته و رنگ خود را از دست بدهد.
رنگ انگشتر نقره: انگشتر نقره همانطور که از اسم آن پیداست به رنگ نقرهای است. اما میتوان از رنگهای سلوری و رز گلد نیز برای آن نام برد. یکی از راههای سفید نگهداشتن انگشتر نقره دور نگهداشتن آن از محیط شیمیایی است.
شکلهای مختلف انگشتر نقره: انگشتر نقره در استفاده از حلقه سنگهای قیمتی بسیار کاربرد دارد. مانند سنگ فیروزه اصل که همراه با نقره تهیه میشود و بسیار نیز با ارزش است. معمولاً نشانهای تک نگینی که برای ازدواج نیز تدارک دیده میشود هم از جنس انگشتر نقره است.
تأثیر نقره بر بدن و گردش خون:
در زمان عصبانیت که گردش خون بالا میرود، استفاده از یک انگشتر نقره اصل خیلی به تمرکز و آرامش انسان کمک میکند. یکی دیگر از دلایل محبوب بودن این فلز برای انگشترسازی تأثیر آن بر روی سلولهای بدن و تسکین درد است.